Henrik Slagter

Månedens Kødbox

August 2016

4 stk. hakkebøffer med krydderkant
4 stk. kyllingebryster
4 stk. koteletter
600 g whiskeysteg (tykstegsfilet)
600 g chilimarineret kæmpesteak
1 stk. landkylling
500 g skinkekød i strimler
8 stk. magre spareribs
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g panderet
1 stk. svinemørbrad
1 kg pulled pork
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

September 2016

1 stk. marineret svinefilet
600 g stroganoff
4 stk. marinerede unghanebryster
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. farsbrød
1 kg hamburgerryg
500 g skinkekød i tern
4 stk. fajitakoteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
4 stk. Venøsteaks
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Oktober 2016

1,2 kg kamsteg
1,2 kg gammeldags oksesteg
4 stk. panerede karbonader
4 stk. skinkeschnitzler
1 kg hamburgerryg
1 stk. forloren hare
8 stk. svinekæber
700 g stegeflæsk i skiver
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g wokret
700 g oksekød i tern
4 stk. simrekoteletter
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 37

600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g bankekød
1,2 kg hamburgerryg
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. røgede kyllingelår

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 38

600 g hakket skinkekød
1 stk. landkylling
750 g panderet med kalvekød og porrer
1 stk. forloren hare
600 g bankekød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 39

600 g hakket oksekød
4 stk. skinke gordon bleu
600 g skinkekød i tern
1 kg citronskinke
1 kg bacon

DKK 299,00

Hent opskrifter