Henrik Slagter

Månedens Kødbox

April 2016

500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
4 stk. Venøsteaks
4 store koteletter
1 stk. svinemørbrad
1,2 kg porchettasteg
1,2 kg fransk kalvesteg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g oksekød i strimler ”New York-style”
4 stk. kalkunmedaljoner
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. unghanebryster
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Maj 2016

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
1 kg filet royal
500 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g lammesauté
4 stk. majkoteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juni 2016

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i strimler
1 stk. marineret svinemørbrad
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
2 stk. côte de porc
4 stk. sommerspyd
750 g panderet
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 21

4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 22

4 stk. XL koteletter
1 pk. grillpølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryster (marinerede)
1 kg krydderskinke

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 23

1,2 kg kalvesteg (til gryde)
600 g skinkestrimler (til wok)
600 g hakket skinkekød
4 stk. panerede skinkeschnitzler
4 stk. luksus grillspyd

DKK 299,00

Hent opskrifter