Henrik Slagter

Månedens Kødbox

Juni 2016

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i strimler
1 stk. marineret svinemørbrad
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
2 stk. côte de porc
4 stk. sommerspyd
750 g panderet
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juli 2016

Ca. 600 g kæmpesteak (grill eller pande)
1 stk. svinemørbrad
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. BBQ spareribs (revelsben)
4 stk. marinerede kalkunschnitzler
8 stk. pølser
1 stk. peberflankesteak
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. grillspyd
4 stk. kyllingebryster
4 stk. Hawaiikoteletter
4 stk. hakkebøffer til grill
1 stk. italiensk steg

DKK 995,00

Hent opskrifter

August 2016

4 stk. hakkebøffer med krydderkant
4 stk. kyllingebryster
4 stk. koteletter
600 g whiskeysteg (tykstegsfilet)
600 g chilimarineret kæmpesteak
1 stk. landkylling
500 g skinkekød i strimler
8 stk. magre spareribs
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g panderet
1 stk. svinemørbrad
1 kg pulled pork
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 29

600 g hakket skinkekød
4 stk. Rhodoskoteletter
1 kg røget grillkam med svær
600 g wokstrimler
600 g plankesteak af nakkefilet

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 30

600 g hakket oksekød
4 stk. grillspyd
1 stk. svinemørbrad
750 g skinkegyros
4 stk. kyllingebryster (marinerede)

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 31

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingelår med barbecue
4 skiver XL grillflæsk
600 g oksekød i tern
1,2 kg grillkam

DKK 299,00

Hent opskrifter