Henrik Slagter

Månedens Kødbox

Marts 2017

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster ”Mexico”
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. kalkunschnitzler a la ”Holstein”
500 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. oksesteg
750 g panderet
4 stk. koteletter
1 stk. landkylling
500 g stroganoff

DKK 995,00

Hent opskrifter

April 2017

500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
4 stk. Venøsteaks
4 store koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g oksekød i strimler ”New York-style”
1 stk. svinemørbrad
1,2 kg porchettasteg
1,2 kg fransk kalvesteg
4 stk. kalkunmedaljoner
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. unghanebryster
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Maj 2017

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg filet royal
500 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
750 g lammesauté
4 stk. majkoteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 16

600 g skinkekød i tern
8 stk. pandepølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
750 g oksekødspande med grøntsager
1,2 kg krydderskinke

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 17

1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 18

1 stk. landkylling
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
1,2 kg farseret ribbenssteg
4 stk. skinke gordon bleu

DKK 299,00

Hent opskrifter