Henrik Slagter

Månedens Kødbox

Januar 2017

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer ”lindstrøm”
4 stk. marinerede kyllingebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
4 stk. kalkunschnitzler
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2017

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryster med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
500 g skinkekød i strimler
1 stk. revelsben ”Italy style”
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. røget ribbenssteg
750 g simreret
1 stk. svinemørbrad
1 kg nordisk farsbrød
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Marts 2017

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster ”Mexico”
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. kalkunschnitzler a la ”Holstein”
500 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. oksesteg
750 g panderet
4 stk. koteletter
1 stk. landkylling
500 g stroganoff

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 07

600 g hakket oksekød
4 stk. nakkekoteletter (marinerede)
500 g skinkekød i tern
4 stk. hakkebøffer med peberkant
1 kg letsaltet svinekam uden svær

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 08

750 g ungkvægsgryde med porrer og rødløg
600 g hakket skinkekød
600 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeruller i baconsvøb
750 g medister

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 09

600 g hakket kalve- og skinkekød
500 g oksestrimler
1 kg bacon
750 g kyllingepande med karry og grøntsager
4 stk. panerede skinkeschnitzler

DKK 299,00

Hent opskrifter