Henrik Slagter

Månedens Kødbox

November 2016

1,2 kg kamsteg
1,2 kg oksesteg
1 stk. hverdagssteg
700 g stegeflæsk i skiver
1 kg medister
1 stk. farsbrød
1 stk. landkylling
700 g oksekød i tern
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. svinemedaljoner
4 stk. skinke gordon bleu
750 g vildtgryde
4 stk. løgsteaks

DKK 995,00

Hent opskrifter

December 2016

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
4 stk. pork chops (revelsben)
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g italienske kødboller
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2017

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer ”lindstrøm”
4 stk. marinerede kyllingebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
4 stk. kalkunschnitzler
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 48

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
600 g bankekød i skiver
500 g bacon
750 g panderet med grøntsager

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 49

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede koteletter
1 stk. forloren hare
1 kg stegeflæsk i skiver

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 50

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. slagterkoteletter
1 kg rullesteg
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)

DKK 299,00

Hent opskrifter