Henrik Slagter

Månedens Kødbox

December 2016

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
4 stk. pork chops (revelsben)
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g italienske kødboller
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2017

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer ”lindstrøm”
4 stk. marinerede kyllingebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
4 stk. kalkunschnitzler
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2017

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryster med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
500 g skinkekød i strimler
1 stk. revelsben ”Italy style”
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. røget ribbenssteg
750 g simreret
1 stk. svinemørbrad
1 kg nordisk farsbrød
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 02

600 g hakket skinkekød
4 stk. koteletter (med porrefyld)
750 g skinkegryde (med grøntsager)
500 g oksekød i tern
750 g medister

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 03

4 stk. kyllingebryster (marinerede)
4 stk. krebinetter (med krydderrasp)
600 g skinkekød i strimler
750 g kalvegryde (med grøntsager)
600 g hakket kalve- og skinkekød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 04

Oksekødstærte med porrer og feta
4 stk. skinkeschnitzler
6 stk. middagskoteletter
750 g kyllingepande med grønt
600 g hakket oksekød

DKK 299,00

Hent opskrifter