Henrik Slagter

Månedens Kødbox

Juli 2016

Ca. 600 g kæmpesteak (grill eller pande)
1 stk. svinemørbrad
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. BBQ spareribs (revelsben)
4 stk. marinerede kalkunschnitzler
8 stk. pølser
1 stk. peberflankesteak
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. grillspyd
4 stk. kyllingebryster
4 stk. Hawaiikoteletter
4 stk. hakkebøffer til grill
1 stk. italiensk steg

DKK 995,00

Hent opskrifter

August 2016

4 stk. hakkebøffer med krydderkant
4 stk. kyllingebryster
4 stk. koteletter
600 g whiskeysteg (tykstegsfilet)
600 g chilimarineret kæmpesteak
1 stk. landkylling
500 g skinkekød i strimler
8 stk. magre spareribs
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g panderet
1 stk. svinemørbrad
1 kg pulled pork
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

September 2016

1 stk. marineret svinefilet
600 g stroganoff
4 stk. marinerede unghanebryster
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. farsbrød
1 kg hamburgerryg
500 g skinkekød i tern
4 stk. fajitakoteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
4 stk. Venøsteaks
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 33

600 g hakket oksekød
1,2 kg ribbenssteg
4 stk. panerede skinkeschnitzler
750 g kyllingepande med grøntsager
600 g oksekød i tern

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 34

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. marinerede kyllingelår
750 g ungkvægsgryde med grønt
1 kg stegeflæsk i skiver
600 g skinkekød i tern

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 35

600 g hakket skinkekød
4 stk. Hawaiikoteletter
1 stk. farsbrød
1,2 kg kam med svær
750 g medister

DKK 299,00

Hent opskrifter