Henrik Slagter

Månedens Kødbox

Maj 2016

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
1 kg filet royal
500 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g lammesauté
4 stk. majkoteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juni 2016

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i strimler
1 stk. marineret svinemørbrad
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
2 stk. côte de porc
4 stk. sommerspyd
750 g panderet
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juli 2016

Ca. 600 g kæmpesteak (grill eller pande)
1 stk. svinemørbrad
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. BBQ spareribs (revelsben)
4 stk. marinerede kalkunschnitzler
8 stk. pølser
500 g peberflankesteak
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. grillspyd
4 stk. kyllingebryster
4 stk. Hawaiikoteletter
750 g hakkebøffer til grill
1 stk. italiensk steg

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 24

600 g hakket oksekød
1 kg grillpølser
4 stk. nakkekoteletter marinerede
4 stk. XL grillflæsk
4 stk. hakkedrenge med peberkant

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 25

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryster med bacon
750 g skinkegryde med mandler og sommerløg
1,2 kg letsaltet svinekam
4 stk. grillspyd

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 26

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler marinerede
650 g ungkvægsgryde med grøntsager
2 stk. barbecue ribben
600 g skinkekød i tern

DKK 299,00

Hent opskrifter