Henrik Slagter

Månedens Kødbox

Marts 2019

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster ”Mexico”
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. kalkunschnitzler a la ”Holstein”
1 kg røget bacon
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast

DKK 995,00

Hent opskrifter

April 2019

1 stk. skinke, ca. 800 g
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryst
1 kg svinemørbrad
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. marineret skinkeculotte
1 stk. roastbeef
1 kg frikadellefars
800 g hakket oksekød
500 g skinkekød i tern
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
800 g gryderet
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Maj 2019

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg filet royal
600 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
750 g lammesauté
4 stk. majkoteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 16

4 stk. svinekoteletter
600 g hakket oksekød
8 stk. bl. kyllingelår og overlår
1 stk. oksekødstærte
1 stk. svinemørbrad

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 17

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst i tern
700 g panderet
6 stk. spoleben

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 18

600 g hakket oksekød
6 stk. fadkoteletter
600 g skinkekød i tern
1 hel landkylling
1 stk. italiensk farsbrød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.