Henrik Slagter & Søn ApS

Sæsonkassen

Januar 2020

4 kalkunbjælker
1 fedtfattigt farsbrød
1 svinefilet royal
800 g wokstrimler vendt med vintergrøntsager
4 kyllingefileter
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 oksegrydesteg
800 g bourgognepande
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2020

800 g oksetykkam
4 skiver osso buco
4 tykke simrekoteletter
4 krydderkarbonader
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 marinerede kyllingefileter
1 hamburgerryg
1 roastbeef
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Marts 2020

4 kyllingebryster i svøb
8 slagterpølser
1 kg medister
4 oksemedaljoner
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 øl-marinerede spoleben
1 svineroast
600 g kebabkød
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 07

600 g hakket oksekød
800 g medister
4 stk. skaftkoteletter
1 bakke kalvefrikassé
4 stk. XL-hakkebøffer

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 08

600g hakket kalv og flæsk
8 stk. svinekæber
4 stk. butterfly koteletter
800 g roastbeef
800 g mørbradgryde

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 09

600 g hakket oksekød
750 g flæsk i skiver
750 g vildtpande
4 stk. fyldte kyllingebryst
1 stk. røget skinke

DKK 349,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.