Henrik Slagter & Søn ApS

Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille

Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille

Ingredienser

  • 1 lammekølle
  • 4 kviste frisk rosmarin
  • 5 store bagekartofler
  • ½ l piskefløde
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • Salt og peber

Ratatouille

  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 3 kviste rosmarin
  • Olivenolie

Krydr lammekøllen med salt, peber og små stykker af den friske rosmarin. Sæt den i en 180°C varm ovn i små 3 timer. Ind imellem hældes stegeskyen fra bunden af bradepanden hen over stegen.

Skræl bagekartoflerne og skær dem i 1 cm tynde skiver. Læg dem i et ildfastfad eller i nogle små cocotter. Bland piskefløde med revet muskatnød samt salt og peber og hæld over kartoflerne. De bages gyldne og møre i en 180°C varm ovn i 30-40 minutter alt efter størrelse.

Ratatouille:
Skær squash, aubergine og peberfrugterne i rustikke klodser. Sauter dem møre i lidt olivenolie. Krydr med finthakket hvidløg og frisk rosmarin.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.